Upprörd!

Är bara förnamnet, HUR dum i huvudet är man om man lämnar sitt barn eller för den delen hund i bilen? Jag kan inte hur jag än vänder och vrider få fram en vettig förklaring till det. Åk inte och handla eller vart du nu ska om ungen är trött och riskerar att somna och du inte vill väcka, allvarligt talat. Den paniken som måste infinna sig när barnet vaknar, sitter fast i en kokande bil. Har dessa idioter aldrig satt sig i bilen efter att den stått ute i värmen? Visst vi lever i extrem hetta här, där ett barn antagligen inte skulle överleva mer än ett par minuter, men det krävs inte så mycket för att det ska bli väldigt varmt i bilen. 
Iggy somnar alltid efter en liten tur i vagnen dagtid (har alltid gjort), häromdagen låg han där och svettades till sluta sa han, please go home, hot hot, please go home. När vi kom in badade han i svett, kunde vrida ur kläderna på stackarn (nu får han somna på andra sätt naturligtvis), då var det kanske 40 grader och han låg i en vagn som det fläktade svagt in i, då kan ni förstå hur vidrigt det måste va i en bil.. Ärligt dessa idioter till vuxna kan ju testa själva att sitta i bilen en stund, fy f..n säger jag bara.
Image

En tanke på “Upprörd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s