Dröm i tyll

Mini värmde upp inför morgondagens första morsdag, klädde sig fint i sin gudomligt underbara kjol som hon fått av mammas alla barndoms vänninor. Jag är som bekant inte mycket för ”tjejiga” grejer eller kläder men den här drömmen i blått är till och med jag väldigt svag för. Att hon sedan valde att sitta helt själv ett par sekunder gjorde ju inte saken sämre. En orgie i min fina dotter, kan kännas en aning cheezy, så vilken himla tur att det är min blogg och jag bestämmer.. Så njut nu för sötare unge i tyll får man leta efter..

Finaste Rio, tack för att du kom till just oss, vi älskar dig till månen och tillbaka tusen gånger och mer.. Och visst är hon väldigt lik mig 🙂

ImageImageImageImageImage

5 tankar om “Dröm i tyll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s