Häxbandet

Mini lider verkligen av vad jag tror är tänder (hon är ju förkyld också), den glada lilla bebisen bara gnäller och gråter mitt hjärta (och huvud) värker. Igår drog vi och köpte ett sånt här halsband, bärnsten, ska tydligen på nåt sätt hjälpa vid just tandsprickning nåt med nån olja inte vet jag, men är man desperat så är man och då testar man allt. Slog till på både halsband och ankelband, herregud ni tror väl inte jag är galen och låter henne sova med nåt runt halsen, nej just det, men man vill ju inte gå miste om effekten under sömnen så det fick bli båda. Maken tror att jag blivit galen som plötsligt tror på häxkonster (som han kallar det), men efter en halv dag hemma är han nog benägen att hålla med om att det ska testas, det eller kanske panadol… 
Vi får väl se om det hjälper!

ImageImage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s