Några tuffa dagar

Helgen har aldrig varit mer välkommen, Iggy har inte varit helt hundra i veckan, varit ledsen på dagis så jag varit tvungen att hämta honom, klängig, trött och gnällig. Detta triggar alla mina sämsta sidor, oron slår till med sådan kraft att jag får svårt att tänka klart. Tror genast det värsta och tårarna rinner. Om ni visste vad som rörde sig i min hjärna skulle ni tro att jag var galen. Jag jobbar med det på många plan bland annat vet jag att motion får mig att tänka klarare, va starkare helt enkelt, tyvärr hindrar de 43 graderna mig från mina dagliga pws, vilket kan va en orsak, så håller väl de sista amnings hormonerna på att gå över och de ”vanliga” kommer tillbaka också. Rio får tänder och har en hemsk förkylning så hon är inte heller i topp form tyvärr, MEN nu är det strax helg, en lång sådan dessutom, nån helgdag på söndag som vi tackar ödmjukast för speciellt som ju söndag är en väldigt viktig dag..
Han ser väl inte jättedålig ut direkt.. Kanke får antibiotikan honom att bli lite tröttare, men igår va sista dosen.

Image
Yoghurt glass kan man väl få om man är lite krasslig, med några godisar i..

ImageImageImageImageImage

En tanke på “Några tuffa dagar

  1. Så härligt att ni fick lite extra helgdagar, ladda batterier helt enkelt, och få vara tillsammans hela familjen, så känns det säkert bättre nästa vecka.
    De ser pigga och glada ut båda trollungarna,trots tänder på väg och lite trött kille.
    Kram till er alla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s