Så här nånting

Ser ni mig i sommar är det nog ungefär så här jag kommer va klädd, slappa linnebyxor och snaketofflor (som jag är så glad att jag köpte, ååhh fina mamma säger Iggy), eller ja det va så jag tänkte gå klädd iallafall tills jag gick emot nåt svart med byxorna som inte går bort, för jag har faktiskt bara ett par ljusa linnebyxor, trots att jag bor i ett linnebyx vänligt land. Nåväl, kanske kan jag klippa ett hål där fläcken är, (trashigt är ju modernt eller??), eller kanske jag kan nöta bort fläcken i tillräckligt många tvättar, jaja snygg kombo så länge den varade iallafall..

Image

En tanke på “Så här nånting

  1. Kläderna skitsnygga som vanligt. Men det som fångade min blick denna gång (tur att du känner mig innan och utan) är mattan!!! Vart kommer den ifrån? PS mer info om inredningen i landet! Känner hur exalterad du blir! PUSS på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s