40 års firande

Min vän Astri fyller 40 på söndag, hon hade fest för ett par månader sedan som vi tyvärr inte kunde gå på så igår slog vi på stort och firade med en 7! timmars lunch. Supermyisgt, tror jag ska ta ”ledigt” en fredag varannan månad eller så, göra något med några vänninor eller kanske själv tom, det är viktigt att ladda batterierna i bland. Efter den väldigt långa lunchen, slöt vi upp med ett annat lunchgäng som firat en annan 40 åring, så fortsatte kvällen en bra stund till med sång, smörgåstårta och fågeldans. Tack alla för en super dag och kväll, det får vi göra om.

Jag älskar verkligen den här jumpsuiten, tar varje tillfälle till att använda den.

ImageImageImage

En tanke på “40 års firande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s