Liten sjukling

Då var det dags igen, litens förkylning försvann men kom tillbaka i form av hög feber (de ringde från dagis efter ett par timmar idag), tog honom direkt till doktorn eftersom han klagade på att det gjorde ont i halsen. Mycket riktigt hade viruset blivit bakterie (eller hur det nu går till) och en elak halsfluss huserade i hans lilla hals. Antibiotika och brufen så ska det nog bli bra, verkar inte vara så illa för det har slunkit ner både glass, några bilar och pizza som han fixat själv. Nu hoppas vi bara att han inte smittat den lilla donnan i familjen för imorgon ska morsan ut på äventyr och då är det inge kul om hon också är dålig.

ImageImageImageImage

2 tankar om “Liten sjukling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s