Helgen som gick

Alldeles för fort men mysig va den trots att båda barnen är lite små förkylda och därmed sover lite sisådär och därför är lite gnälliga.
Fredag va en lugn hemma dag, lite vänner och kom och gick, eftermiddagen spenderades med grill hos danska vänner. Lördagmorgon åt vi hotellfrukost med fam Z, en hotellfrukost som var mycket god men som vi efter vi var klara insåg inte va på det stället vi trodde, nåväl då får vi helt enkelt göra om det nästa vecka. Åkte vidare hem till Z till Iggys stora glädje åkte Eddie med oss, där spenderade vi hela dagen tillsammans, dörren står alltid öppen hos denna underbara familj så himla tacksam för att de finns här och är så nära vår familj och våra barn, a home away from home skulle man kunna säga. Iggy känner sig precis som hemma, går och öppnar skåp, äter och dricker vad han kommer över. Efter en hel del sång (män och barn), goda mat (2ggr), äppelkaka, kaffe och ett och annat glas bubbel landade vi i soffan hemma med två sovande barn och lets dance på tv, tyvärr vann ju inte en av mina stora idoler, grymt underhållande ändå.
Nu är veckan igång och jag ska sticka iväg till ett ställe där jag spenderar väldigt mycket tid just nu..

ImageImageImageImage

En tanke på “Helgen som gick

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s