Det är här jag hänger

Med den här, en massa andra intressanta hjälpmedel och tre sköna donnor. Jag har nämligen bestämt att efter den här graviditeten göra allting rätt och vara snäll mot min kropp, ta tag i och få bort allt det onda i kroppen. Så nu träffar jag en osteopat, massör och sjukgymnast minst två gånger i veckan. På inrådan från doktorn måste core muskler (och typ alla andra muskler) byggas upp ordentligt innan jag ta i tu med den ”hårda” träningen så som tex löpning eller paddelboarding (som jag är extremt sugen på). Jag är stel och öm i stort sätt i hela ryggen, höfter och axlar MEN de gör ett fantastiskt jobb och jag är redan på rätt väg även om det nog tyvärr är rätt långt kvar till formen jag vill va i, skam den som ger sig och de har alla tre gett sig tusan på att jag ska vara så stark som möjligt när vi åker till Sverige om typ 4 veckor. Tack för det!

Image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s