This kind of day

Har ni märkt att jag transformerats till Victoria Silvstedt, nu menar jag inte utseendemässigt (har liksom inte i hemlighet gått och opererat brösten och blonderat håret, det hade varit väldigt otippat), nej utan att jag allt som oftast drar till med några ord engelska mitt i svenskan (gör iofs tvärtom också, slänger in lite svenska när jag pratar engelska). Oehört irriterande vana, men jag märker att vissa ord inte finns på svenska eller att de gör sig bättre på engelska, då blir det lätt så hur töntigt det än låter, trodde aldrig att jag skulle bli en ”sån” men det är lättare sagt en gjort att undvika (men för Iggys svenskas skull borde jag verkligen skärpa till mig OCH sluta böja de engelska orden med svensk ändelse ex ducken, caren, ja ni fattar). Nåväl ni står väl ut iallafall.
Rio har fått ärva sin brors senaste förkylning (är inte så nöjd över det, känner om hon har feber ungefär var 4 sekund, undrar varför jag är så rädd för feber, tror typ att de ska dö om de får feber, måste jobba med det) och det verkar vara tänder på g för det rinner floder ur munnen på henne och gnager på allt, så hon är lite gnällig, vill ha uppmärksamhet hela tiden, är sådär halvnöjd hela tiden. Men vad gör väl det, vi har inget annat på agendan idag så vi kan lika gärna mysa i soffan, öva på att sitta, rulla(åt höger går bra men inte vänster än), skrika och pussas (hålla koll på allmäntillståndet, hysterisk är mitt mellannamn). Så är det ju sista dagen innan helgen, jihhuu!

ImageImageImageImageImage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s