Välkommen värmen

Nu är det här igen, termometern ligger stabilt runt 39 grader dagtid och en 28-29 nattetid, härligt, mitt humör är på topp jag som älskar värmen. Eftermiddagarna går som bekant åt till att hänga med min lille son (och dotter såklart men hon får mest tid när han är på dagis), att underhålla en duracellkanin på speed är inte alltid det lättaste speciellt inte när man inte kan gå ut och köra intervall träning med honom, söndagar har vi sång, onsdagar balett och torsdagar träffas vi i vår lilla skandinaviska lekgrupp, kvar har vi måndagar och tisdagar då han och jag brukar gå och bada, tyvärr har han åkt på en sjuhelsikes förkylning (tro inte att den dämpar energin) så just bada känns lite onödigt, därför fick det idag bli lekland, inte det roligaste man kan sysselsätta sig med men idag var vi i stort sätt ensamma så han röjde runt med jag, hör och häpna bläddrade i en tidning (i vanliga fall måste jag hålla koll på att han inte hugger eller knuffar någon).
När maken kommit hem och vi har ätit runt 18 tiden och temperaturen är mindre fruktansvärd så tar vi Rio i björnen (hon behöver ju också se nåt annat, känna lite bris i ansiktet, hon älskar det) och sonen på scooter för en sista vallning innan det är dags för nattning, mysig familjetid som avslutning på dagen, en ny tradition.
Sommartid är även papegojtid, de är grymt bra kamouflerade men de bor i ett träd utanför vårt sovrum, ser ni den gröna rackar med stjärtfjädrarna i luften, de gör att man verkligen känner att man bor utomlands, älskart, så exotiskt!

ImageImageImageImage

2 tankar om “Välkommen värmen

  1. Jag ser dom!!!!! Papegojorna alltså. 🙂 det är ju helt otroligt varmt. Att ni ens orkar vara ute när det är ljust. Men ni är väl härdade nu. 🙂 kram

  2. Härligt med värme, här är det kallt! Solen lyser men kallt som fasiken. Längtar efter sommaren! Såå coolt med papegojor:)

    Ha en bra dag i hettan 🙂
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s