Men godmorgon på er

eller lunch kanske snarare. Först måste jag tacka för alla kommentarer på förra inlägget, så skönt att läsa, känner mig lite mindre misslyckad, tack!
Igår va vi som bekant ute på restaurang och firade svåger, en nyhet i Dubais restaurang värld, mycket trevligt och gott. Skrattade mig igenom de timmarna vi kunde vara med, tusen tack Erik. Lockarna som igår var så fina är inte lika fina idag och ringarna under ögonen måste dykt upp under natten fattar ingenting. Iggy slog upp sina blå vid 5.30 snåret vrålförbannad redan från början härlig start på helgen liksom, Rio och jag fick dock sovmorgon ända till 7.45 bättre start kan man säga.
Nu ska vi se vad vi ska göra av den här varma dagen endast 39 grader, duuuka kanske. Rio borde väl kunna bada i poolen nu va?? 5 månader nästa helg, jag säger då det, snart tar hon väl studenten också..

Image

En tanke på “Men godmorgon på er

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s