Mitt Dubai

Jag vet inte om ni har sett men ovanför här i menyn liksom ligger en flik som heter Mitt Dubai. Jag får under högsäsongen här ganska många mail från alla möjliga, vänner, vännersvänner, bekanta osv som själva ska hit på semester eller som känner någon som ska och vill ha ”insider” tips, hjälp med hotell, restauranger, shopping etc. Efter att ha skrivit ett hundratal sådana mail utan att ha sparat vad jag skrivit mellan gångerna (aningens korkat kan man tycka) kom jag på den briljanta iden att lägga upp en flik här inne som jag kan hänvisa till och jobba med hela tiden. När jag testat nåt nytt eller hör om något bra skriver jag direkt in det och om något försvinner tar jag bort det, ett levande dokument liksom. Man ska dock komma ihåg att detta är högst subjektivt alltså vad jag tycker och tänker om saker och ting (som man kanske kan räkna ut genom överskriften), därmed inte sagt att alla tycker likadant som mig, sen finns det ju massor av grejer som jag aldrig testat eller hört talas om så man ska nog inte gå slaviskt efter min åsikt kan användas som ett komplement kanske.

Så har ni vänner eller bekanta som ska hit kan ni ju alltid tipsa om min flik.
Hur är det förresten vill ni se mer ”Dubailivet”? Bilder och texter om vad vi ser och gör om dagarna? Eller räcker det fint med familjelivet?
Börjar iofs bli ganska varmt så vi gör inga längre utflykter, inte dagligen iallafall, men då vet jag till hösten.

3 tankar om “Mitt Dubai

  1. Jag vill se och läsa mer om allt! En idé är att fästa en gopro cam på Iggy, och sedan bara låta den rulla här på bloggen!

  2. Vill också se ALLT både barnen, dina hit eller diss men även bilder från era omgivningar och coola staden Dubai
    🙂 Sen skriver du så bra och roligt så även det är underhållande. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s