Lata dagar

Vi har/haft en helt oplanerad helg, inga måsten eller krav så himla skönt. Tar dagen som den kommer, badar lite, grillar burgare med trevligt sällskap, rullar över ungar och prytlar till Z för middag, busar, läser, skriver ja tar vara på nuet i ett lugnt behagligt tempo. Varmt börjar det dock bli så det är tidiga mornar eller sena eftermiddagar eller kvällar som gäller för utomhusaktiviteter speciellt med den lilla skrotan som inte är så liten längre, vill helst sitta upp, ligga ner är tråkigt, jobbar på att vända sig, blåser bubblor till Iggys stora glädje, sover oftast hela natten men helst inte så mycket på dagen, tycker att mamma är det absolut roligaste som finns (kul att någon tycker det liksom), skrattar mest hela tiden faktiskt, nöjd liten unge till päronens stora glädje.

ImageImageImage

4 tankar om “Lata dagar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s