Hit eller Diss.. Igen

Det funkar ju så bra det här konceptet det är ju iallafall minst två som kommenterar och det uppskattar jag väldigt i min, vad ska vi kalla det beslutsångest bubbla. Rosettskorna fick stanna och jag tror verkligen att de kommer användas, nu till de här reptil mönstrade sliperserna. Är de skit snygga eller skit fula? Tänker till ett par halvlösa linnebyxor eller en svart klänning lite casual sådär.

Image

14 tankar om “Hit eller Diss.. Igen

  1. Jättefina. Zaraskorna också har ett par favvoskor med taxklack som hängt med i många år men ibland får dom vila just pga att klacken ibland känns lite fel men i år kommer dom användas flitigt. Fortsätt gärna visa jag gillar se vad du hittat i alla underbara affärer i Dubai 🙂 kram

  2. Finfina, har ett par ”vans” i samma skin som börjar bli för varma. Det där verkar definitivt vara ett bra alternativ. När man inte kan shoppa åt sig själv (ryms inte i något) så är ju det här toppen alternativet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s