The essentials

Imorgon är det dags igen, utklädnad på dagis. Herregud klär man ut sig lika mycket i Sverige? Här ska allt visualiseras genom utklädnad, tycker inte jag gör annat än att fixar letar och klura på vad han ska ha på sig, bara i förrgår hade de ”regndag” de skulle alltså få lära sig va regn är (det behövs inte i Sverige va?? haha), då skulle de ha paraply (det äger vi inget av förklarliga själ eller ja nu gör vi det) regnjacka och gummistövlar, det har vi inte heller men det fick va, sen stod de med paraplyn på gården så de sprutade vatten på dem skulle velat se det. Veckan innan vi åkte va det djurtema, ja jag säger då det, ungarna tycker ju det är kul eller nja Iggy tycker sådär, jag får oftast muta med godis för att han ska klä ut sig men alla sätt är ju bra utom de dåliga sägs det ju.. Pirat som temat är imorgon verkar dock falla i god jord för han är väldigt exalterad över det och farbror Erik har varit här och hjälpt till och fixa. Så om någon undrar hur jag får dagarna att gå med tanke på att jag inte jobbar så kan jag upplysa om att med ett och inom snar framtid två barn på utklädnads dagis så har jag ta mig tusan inte tid att jobba, jag jobbar som mamma och utklädnads stylist, på heltid..

Image

4 tankar om “The essentials

  1. Samma här! Påsktema, världsboksdagen, alla hjärtans dag, kinesiskt nyår & en rad andra högtider ska alla firas m utklädnad på skolan. Nu börjar M bli för stor och avstår oftast men i morse lämnade jag Pelle Svanslös & Scooby Doo världsboksdagen till ära 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s