Att vårda kärleken lite också

I alla hjärtans dag present fick maken en dag på stan, middag och hotellövernattning av mig. Mina fina föräldrar körde hela vägen upp till Stockholm för att ta hand om barnen så vi skulle få lite tid för bara oss. Jag började dessutom morgonen med ett efterlängtat frisörbesök, 7 månader sedan sist så nu rök en rejäl bit, så skönt.
Sen vart det lunch på Riche (naturligtvis vart annars?), shopping (mest till barnen såklart), ett glas champagne i solen innan vi gick på rummet och fixade oss för middagen. Avsmakningsmeny på Franzen stod på agendan, herrejesus vilken mat, jag rullade nästan därifrån efter sisådär 12 rätter, mer en upplevelse än en middag måste jag säga då vi satt i baren precis vid köket och fick va ”med” i matlagningen. Avslutade med en drink i Cardierbaren innan vi sa tack och godnatt.
Tack make för underbar dag och kväll, tack mamma och pappa för att ni passade vår guldklimpar som bara älskar att vara med momo och mofa.
Nu är vi nytankade med energi för ett tag till.
Snart dags för återfärd till Dubban, alltid lite vemodigt att lämna Sverige men om mindre än två månader är vi tillbaka och då blir det en betydligt längre visit.

ImageImageImageImageImageImage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s