Men alltså..

Jag är grymt lyckligt lottad som har möjligheten att bo i ett varmt land året om, slippa ta på barnen en massa kläder etc och när det är som värst där kunna åka hit, verkligen, MEN det finns ingen känsla i världen som går upp mot den första vår känslan, ingen varm åretrunt sol kan mäta sig med den känslan! När träden fortfarande är kala men man kan ana några gröna små knoppar, när vinterns grus ligger i högar längs vägarna som en påminnelse om vintern som just passerat men äntligen släppt sitt grepp, när solen värmer om man sitter i lä men de isande vindarna sveper in så fort man lämnar sin trygga hörna, alla människor sträcker plötsligt på sig och ler. Känslan när man kan kasta vinterjackan och hoppa i gympadojjor och skinnjacka. Alla dessa känslor sitter så djupt rotade så att även om jag inte upplevt vintern alls i år, kan ändå känna en sån otrolig lyckokänsla av detta väder, känslan som säger att vintern är över nu väntar varmare tider, känslan är så hoppfull och påminner så om barndomen, hur glad man blev när man ÄNTLIGEN fick använda sin nya vårjacka, plocka fram cykeln som man tjatat på mamma och pappa om i vad som kändes evigheter. Känslan går att ta på, så himla glad över att vi åkte hem just nu, att vi och framförallt Iggy får uppleva det här, för är det nåt jag saknar från Sverige(förutom de som bor här) så är det årstiderna, man får liksom en nystart fyra gånger om året och varje period har sin charm, älskart!

ImageImageImageImage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s