Vad vi älskar lov

Vi har så himla mysigt HELA tiden, gosar, leker, tittar på film, ritar, läser böcker, NOT!
Herregud vad gjorde man utan dagis? (visst visst det kanske inte passar alla) men för mig och min son passar det alldeles utmärkt. Han är en väldigt aktiv typ som lätt blir uttråkad, se på tv mer än en kvart är inte att tänka på (vi har med andra ord ingen begränsad tv tid, tvärtom jag försöker muta honom med godis för att titta på tv en stund). Han hittar på upptåg precis hela tiden om man inte går ut och rastar honom, som här jag har tom gett honom nappen (han har bara den när han sover det är vi stenhårda med) för att jag måste amma innan vi ska gå ut, ja ni ser ju.. Hur ska sommaren bli, när jag i veckor är ensam med båda.. Jaja det löser väl sig..
Varit mycket barn här nu, men ikväll mina vänner då är det ladies night så morsorna ska svida om och gå ut minsann, men först ska vi vaccinera Mini och rasta liten, eftermiddagspasset coming up..

Image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s