Packa

Det är dags att börja tänka på vad som ska packas inför Sverige resan på fredag. Mycket att tänka på första resan med två barn, minst sagt, sen tänker jag redan nu plocka med mig grejer hem för sommaren så det inte blir så hysteriskt mycket då (blir det ändå tro mig). Så den här gången tänker jag var duktig och planera in i minsta detalj vad jag ska ha med mig till mig själv och verkligen tänka över om jag kommer använda det och till vad i såfall. Oftast packar jag ner en massa sen använder jag bara några favoriter iallafall. Så nu skriver jag ner vad jag ska ha med, till när och hur jag ska kombinera det och vad jag inte får glömma till barnen, hur kallt är det? Vad behöver barnen ha för kläder? Sen tänker jag packa till en person varje dag om jag ska packa till alla tre (maken får klara sig själv) samma dag kommer jag tröttna bli ofokuserad och genast packa onödigheter. Så först ut är Rio, när maken kommer hem får han ta över kidsen och jag börjar packa. Iggy har lov den här veckan så att få nåt gjort under dagen är bara att glömma, dessutom har han åkt på öroninflammation (tack för att den kom idag och inte på torsdag kväll), så han är inte på sitt bästa humör.

Image

3 tankar om “Packa

  1. Vi har haft fint väder men det svänger ganska mycket. I lördags var det underbart väder och idag är det blåsigt och regn! Varma kläder är bra:)

    Trevlig resa!!!

    Kram kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s