Saknaden

Tur att vi ska åka hem en sväng snart för att säga hejdå till den där brodern är bland det värsta jag vet. Det är verkligen inte självklart att man har en fin relation bara för att man är syskon. Det finns ingen jag kan bli så arg på men det finns heller ingen som står stadigt vid min sida vad som än händer, när han är ledsen gråter jag ännu mer, när han är lycklig är jag ännu lyckligare, jag skulle slå knut på mig själv  om det skulle göra honom glad. Jag hoppas av hela mitt hjärta att mina barn får samma fina relation som vi har. Trots att det gått några dagar sedan de åkte tittar både jag och Iggy en extra gång i gästrummet, kanske är han tillbaka. Bästa bror vi saknar och älskar dig så! Ses snart!

Image

 

En tanke på “Saknaden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s