Plötsligt inser man

Att Mini inte är så mini längre, från ingenstans sträcker hon sig plötsligt efter leksakerna i gymmet och slår till, om och om igen. Det är som att polletten ramlat ner och hon förstår att den där handen den kan jag styra, mäktigt. Ivriga vändningsförsök pågår alla vakna timmar, hon gick från en sovande, ätande och skitande liten kärleksklump till en aktiv bebis över en natt. Eller vart har jag varit??

ImageImage
G
ladare unge får man leta efter, ända gången hon gråter är när en rap hamnat på sne. Om detta fortgår(kan ju ändras imorgon har man lärt sig) måste jag nog vila upp mig ordentligt inför kommande tonår för då lär jag få igen. Jag menar ingen unge glider väl snäll och timid genom hela livet va??

En tanke på “Plötsligt inser man

  1. Jo, jag var lika snäll fram tills 35 års åldern (fråga nu inte min mamma om det stämmer) sen blev jag helt galen.
    Men när Rio e 35 är hon ju förhoppningsvis någon annans problem :-)))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s