Grattis

Fina älskade make och pappa, vad gjorde vi utan dig? Du må jobba en del och va ifrån oss en del men jag vet att du gör allt för att få så mycket tid som möjligt med oss. Du slår nästan knut på dig själv för att hinna med allt du vill. Du gör allt som står i din makt för att vi ska ha det så bra som möjligt och må bra, vi kommer alltid före dig själv. I dag är det din dag, som du tyvärr mestadels får spendera själv på ett flygplan, men vi tänker på dig hela dagen och på torsdag får vi fira lite mer. Vi älskar dig till månen och tillbaka!

Image
M
orgonen började fint med sovmorgon, jag vaknade först av alla 6.30, Rio strax efter och var vrålhungrig, samtidigt som jag ammar henne, vaknar Iggy och skriker på pappa, jag flyger upp för idag ska pappan väckas med skönsång inte skrik. Lägger Rio på sängen som blir vansinnig pga matavbrottet, skriken gör att det oammade bröstet börjar spruta. Med mjölkblött nattlinne ackompanjerade av Rios skrik, en svensk flagga och två värmeljus sjöng Iggy och jag Happy birthday för fulla halsar. Paketutdelning, snabbfrukost puss och hejdå, sen var firandet över, tror dock att maken va nöjd han är inte så svår, inte lika firande tokig som sin fru.

2 tankar om “Grattis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s