Födelsedagar

Vi fortsätter på temat födelsedagar här nere, imorgon fyller inte mindre än två i vår stora familj år, maken och Manju, så idag tog jag med bror och kompis Erik på en liten sista fixet tur. Maken ska ut och resa imorgon så det blir bara lite firande på morgonen innan han drar behöver inte baka tårta med andra ord. Eftersom bror också sticker imorgon, (en himla tur att vi snart ska åka till Sverige de här dagarna har gått alldeles för fort) kör vi en liten födelsedagsmiddag ikväll istället. 
Men hur kommer det sig att jag alltid hamnar i barnbutiker istället för där jag ska vara, kunde inte motstå att handla åt dem också.
Iggy är en riktig sko fetishist, herregud vad han spenderar tid på att byta skor, välja skor, skrika efter skor, prova våra skor, tala om vilka alls skor är, välja skor åt oss, skor skor skor, pappas esprandiller är en favorit så de här i jeans gick liksom inte att motstå.Till lillskrotan hittade jag detta fina lilla set (visserligen online), säger som maken sa när vi skulle på kollakönetultraljud i somras, om det är en tjej blir det dyrt. Tänker att det är nyhetens behag litegrann att jag kommer lugna ner mig om ett par månader, dessutom växer hon så sjukt snabbt att jag redan rensat ut flera gånger men de flesta plagg har hon faktiskt använt massor av gånger, Iggy hade betydligt mer kläder när han föddes, hon har ju ärvt en hel del av honom också (nejdå jag kör inget försvars tal).
När sonen vaknar blir det en sväng till poolen där morbror ligger och steker, sen blir det middag då.. Där har ni oss idag..

Image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s