Hit eller diss

Favorit i repris, ni gjorde det så bra sist(har nog aldrig fått så många komplimanger både här och på krogen). Dessa glasögon har jag haft sug på sedan jag läste om dem, nu har jag hittat dem men kan inte bestämma mig för om det är nåt för mig eller inte. Vad tycker ni? Hit eller diss? Och isåfall vilken färg bruna eller grå tonade?

Tänk inte på mina miner eller begynnande mustasch eller vad det nu är på överläppen, pigmentförändring kanske..

ImageImage

9 tankar om “Hit eller diss

  1. Måste ju börja skärpa mig och börja kommentera så du vet att jag läser. Jag tycker hit och röstar på de gråa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s