Tranenatten

Det är ju lite längre till Dubai, så först i natt hittade tranan rätt. Någon va väldigt nöjd imorse när det bjöds på godis, ny napp och ny pixibok. Rio hoppade glatt i sina coola djungelbyxor, mamman och pappan vann inget på lotterna som låg i deras strumpor. Tusen tack bästa mamma/mormor som snackat med tranan.
Maken är på jobb trots att det är helg, tråkigt men så är det ibland, vi har fullt upp med morbror, farbror, Bella, kompis Erik, så oss går det ingen nöd på. Nu sover båda de små grynen, så jag ska lägga mig på soffan en stund, vila bort den trevliga kvällen vi hade igår som slutade lite senare än jag tänkt men så blir det också ibland när man har kul, så värt det..

ImageImageImage

En tanke på “Tranenatten

  1. Hei Hanna,
    Jeg er en av de som ikke helt våger å kommentere blogginnlegg, men vil du skal vite at jeg syns den nye bloggen din er kjempefin! You go girl!
    Klem fra Lise borti street’en:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s