Lilla vän

Det va längesedan sist, trodde tom att det kanske vuxit bort men icke. Igår när liten låg och sov kom den där speciella hostan smygande, blev värre och värre. När han vaknade åkte vi till doktorn och fick masken, allt för att natten ska bli så bra som möjligt. Han va så duktig, när jag sa att om han va duktig och tog masken skulle han få ett klistermärke och en godis, så bad han sjuksystern om masken, vem har sagt att mutor inte hjälper..
Idag är det mycket bättre men väldigt förkyld och hostig, försöker hålla Mini borta från honom men det är inte det lättaste, bad doktorn testa Iggy för RS viruset igår, för att va på den säkra sidan, men det va det inte tackolov.
20140324-154346.jpg

3 tankar om “Lilla vän

  1. Det där är verkligen inte kul! Oskar hade RS virus och det var hemskt , åkte fram och tillbaka till DS. Hoppas Iggy kryar på sig!!

    Kram kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s