Mothers day!

I helgen har det firats arabisk morsdag (oj, vilken tur att man bor i ett annat land så man får fira två morsdag om året), så i torsdags morse var jag och Rio på mor/barn pyssel på Iggys dagis. Väldigt mysigt måste jag säga, förutom att det var lite svårt att ha Rio i knät, samtidigt balansera på en liten miniatyr stol och försöka vara kreativ med vild 2 åring, men några alster fick vi ihop. Väl hemma igen hade maken landat in från London, han tyckte att barnen skulle fira morsan med stil, en riktig surprise! Tack finaste man och barn! Tack för att jag får vara er mamma och maka!

20140323-214105.jpg

20140323-214154.jpg

20140323-214224.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s