Vad har hänt sen sist

Ja ni, tänker inte köra någon ingående utläggning om vad som har hänt den senaste månaden, kanske kommer det lite pö om pö men annars tar jag liksom vid här, där vi är just nu. Vad som händer och sker.

Rio har gått och blivit drygt 3 månader, stora tjejen. Hon är plötsligt så mycket mer med och det händer grejer varje dag. Jag verkligen njuter av bebistiden. Iggy är riktigt härligt 2 års trotsig och en busunge på dagis, men mellan utbrotten är han sjukt rolig. 2åringar det bästa och värsta på samma gång på nåt sätt, han pratar mer och mer har blivit någonslags rysk Dolph Lundgren som svänger mellan svenska, engelska och ett språk som ingen förstår.

Det har varit massor av aktiviteter på dagis och vi har haft besök av både mormor och farmor och farfar, full rulle.

Nu är det dags för morsan att roa sig, ikväll landar 7 av mina barndomsvänner, vi ska ha en riktig tjejhelg med allt vad det innebär. Min familj får snällt flytta ut ett par dagar. Så om jag försvinner lite igen vet ni vart jag är, på playan, med sand mellan tårna och tar igen förlorad tid med några jag längtat efter länge.

Hoppas bara jag kan njuta ordentligt och inte längta för mycket efter de här små grynen.

Image

IMG_7527_Edit kopia

5 tankar om “Vad har hänt sen sist

  1. Men va härligt!! ha så kul och njut av egen tid och framförallt tjejkompis häng med bästa vännerna. Det är verkligen underbart att få tid med sina bästa vänner, riktig lycka och energi boost. Ser framemot några härligt avslappnade ”egentids” bilder på en semestrande Hanna med lite skumpa i glaset under ett parasoll. Kram och ha det så härligt och tänk va uppskattad du ska vara av barnen när du kommer hem 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s